Activiteiten - Maaltijden

Of klik hier voor meer informatie over het wie, wat en waarom achter Meet-Inn.
paperclipKlik hier voor de laatste nieuwsbrief (voorjaar 2018, pdf)

Maaltijden

Door enthousiaste vrijwilligers wordt er een aantal dagen per week een heerlijke en verantwoorde warme maaltijd op tafel gezet. Kijk op de agenda voor het menu! De maaltijd bestaat in ieder geval uit een hoofdgerecht en een nagerecht. Als de kok er zin in heeft, word je soms zelfs verrast met een voorgerecht!

Samen aan tafel

Genieten van een lekkere maaltijd. Gezellig en ongedwongen met anderen kennismaken. Dat is de maaltijd in Meet-Inn! De maaltijd is een sociaal gebeuren. Om dat ten volle te benutten, vragen we iedereen zijn mobiele telefoon op stil of uit te zetten, en tussen 18.00 en 19.00 even niet op te nemen, maar alle aandacht te hebben voor je tafelgenoten.

18.00 uur beginnen we

Om 17.30 worden de tafels gedekt en om 18.00 beginnen we gezamenlijk de maaltijd. Het is de bedoeling dat iedereen die mee-eet dan ook om 18.00 uur aanwezig is. Er schuiven tussen de 15 en 25 gasten aan. Voordat het 19.00 is, sluiten we ook gezamenlijk de maaltijd af, zodat het een gezellig rust-moment is op de dag.

Opgeven

Als je mee wilt eten, dan kun je je uiterlijk diezelfde dag om 15.00 opgeven voor de avondmaaltijd. Om 15.00 uur komen de koks en gaan dan inkopen doen voor de maaltijd. Handig dus als dan duidelijk is wie er mee-eten! Opgeven voor de maaltijd kan met een telefoontje (als er niemand is staat het antwoord apparaat aan) of door langs te komen. Vermeld altijd je naam en de datum waarop je mee wilt eten. Dan houden wij rekening met je!

Kosten

Een maaltijd kost € 4,50. Dit kun je contant afrekenen in Meet-Inn. Als je van plan bent vaker te komen eten, dan kun je ook een maaltijdenkaart kopen van 5 of 15 maaltijden. Deze kosten respectievelijk € 20,25 en € 60,75. Met de aankoop van een maaltijdkaart bespaar je 10% op de kosten!


Leuk als je mee komt eten! Je bent welkom!

 

Terug naar agenda